samen-werken-handen3bw

 

Klantvriendelijkheid voor professionals 

Down to traning / wat eigenlijk elke professional in de customer service en sales wel zou moeten  weten en zou moeten beheersen. Deze training zorgt ervoor dat de klant zich aangenaam en professioneel behandeld voelt en u dit commercieel voor uw bedrijf kunt benutten. Concreet, pragmatische benadering over herkenbare alledaagse (werk-)situaties. 

In de afgelopen jaren is de dienstverlening en klantvriendelijkheid zichtbaar en voelbaar afgenomen en soms zelfs verwaarloosd onder de noemer van besparing en met minder mensen meer moeten doen voor minder geld. Deze professionalisering kunt u vormgeven door in uw personeel te investeren in oa een passende training voorafgegaan door een gepland voortraject van ''feitelijke'' constateringen en meten. Interne regels en procdures zij goed als richtlijn, maar heeft de klant hier boodschap aan? 

Verschillende werkvormen : training met praktische opdrachten, training met gamification en hands-on communicatietraining door een bedrijfsvideo te maken met uw medewerkers over uw bedrijfsactiviteiten.

Als u beseft hoeveel de eerste indruk en een goede klantbenadering u kunnen opleveren, dan neemt u contact op.


Energizer - wordt flexibeler en voel uw zelf weer

Energizer-programma EmpowerNow! succesvol door energiebeleving

In december 2010 was het eerste try-out programma :Ondanks de sneeuw en gladheid was het uit het hoofd komen en de kracht en eigen balans ervaren succesvol gelukt en voor herhaling vatbaar!
Energie-gevende programma in de plannning met lunch en actieve netwerk-mogelijkheid voor slechts € 155,-  lees meer>>


Vind de kracht in jezelf door inzicht en bewustwording -individueel & online

Als je het gevoel hebt geleefd te worden, dus situaties die voor jou bepalen hoe jij je voelt en in het leven staat! Dan wordt het tijd dat je uit het slachtofferschap stapt en uw leven in eigen hand leert te nemen!

Dit houdt in dat als de energie en de werkbeleving afneemt, dit een signaal is wat u serieus kunt nemen en tijdig aan herstel kunt werken als u hiervoor ondersteuning vraagt. Individuele aandacht in de vorm van training en /of individuele begeleiding om weer bij de eigen kracht en motivatie te komen. lees meer >>laatste wijziging : 12-1-2020