limitense-banner-new

Weerbaarheidstraining 'Rotsw&Water' Empowerment

''Rots en water'' Weerbaarheidstraining: Een actieve cursus/training waarbij we met behulp van je psycho-fysieke oefeningen oa. aangeven van grenzen, omgaan met (groeps)druk, je kracht ervaren, verschil tussen onverzettelijke houding en meegaande houding aan je weerbaarheid gaat werken en dat ga zeker je ervaren!

In ieder geval als je je soms worstelt met je zelfvertrouwen, 'wat onhandig of onzeker voelt of in specifieke lastigere situaties, maar ook als je het lastig vind in groepen, en hoe je beter om kunt gaan met groepsdruk en je grens aangeven.
De manier is niet teveel praten en wel veel actief oefeningen doen en zelf ervaren in de groep en afgewisseld in kleine groepjes.
De basis van Rots & Water Weerbaarheid zijn de 3 peilers Zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn aan de hand van praktische oefeningen. Rots en water Weerbaarheid programma met inzicht gevende oefeningen wordt internationaal gegeven op scholen, maar ook andere instellingen door gecertificeerde trainers.
Weerbaarheid veel meer dan alleen opkomen voor jezelf zodat je niet gepest wordt, maar gaat ook over grenzen van jezelf en die duidelijk en helder aan te geven en om kunnen gaan met de grens van de anderen en de verschillen met anderen beter aan te voelen en weet hoe hierop te reageren.


Met diverse leuke oefeningen ervaar je verschil hoe mentaal en fysiek je beter in balans komt en sterker voelt en dus ook weerbaarder. We gaan voor de zomer vakantie 1 uur en kwartier oefeningen doen, die jouw helpen steviger & bewuster te voelen. De oefeningen gebaseerd op het Rots en water Trainings programma.

Met oefeningen uit dit Rots en Water programma ben ik al sinds 2005 bezig inde praktijk, zowel in trainingen van volwassenen alsmede trainingen voor kinderen & jongerenvolwassenen. Ik integreer deze ook in de meer bewustzijnstrainingen, die ook gaan om je sterker te voelen mentaal en fysiek en weerbaarder te zijn. Een belangrijk thema is natuurlijk je grenzen voelen en aangeven!
Sinds 2005 ben ik Rots& water gecertificeerd trainer en sinds 2023 weer opnieuw het hele Rots en Water programma voor trainers doorlopen.

Weerbaarheid Rotsa& Water download brochure  meer informatie: tel. 0626248905 
Aamelden via https://www.meetup.com/empowerment-weerbaarheid-utrecht/events/294162059/  

  • Inloop sessies met eigen thema's zoals bijv. onmachtsgevoelens bij scheiding, verlies naaste, ontslag, werkloosheid in te brengen
  • Individuele sessies Utrecht KanaleneilandEnkele reacties

•  De meeste oefeningen zijn erg leuk

• Vooral de oefeningen in de groep zijn een soort spel
• Gezellige leuke groep
• Ik voel mij zekerder
• Heb meer balans als ik gewoon even sta
• Als ik nu gepest wordt , durf ik er wat van te zeggen
• Ik snap nu dat mijn houding verschil uit kan maken
• Sommige oefeningen ken ik al uit (verdedigings-) sporten als Jiujitsu en Aikido
• Heb nu minder moeite met groepen

18-6-2023
Actueel

Meetup ''Feel your inner force''

Meetup ''Feel your inner force''

Dear reader,

Its been long time ago that I published any news here. This is an annoucement and an invitation for a meetup in june. Maybe the circumstances are changed since you subscribed to this group, but you are still probably sensitive emotional person with themes that you are ...Lees meer >>
Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Beste lezer en ingeschrevene in deze groep,

Deze groep had ik net voor de COVID uitbrak opgericht en eigenlijk geen regelmatige trainingssessies kunnen organiseren. Bij deze wil jullie nu uitnodigen na deze COVID periode op een nieuwe locatie in kanaleneiland. Bij deze wil ik jullie ook persoonlijk uitnodigen voor de ...Lees meer >>