limitense-banner-new

Iedereen weet vaak wel dat als je goed in je vel zit en een bijdrage levert aan je eigen welzijn en kun je veel meer kunt betekenen voor je naaste (privé-) kring familie en /of vrienden. Niet alleen door een voorbeeld te stellen, maar je kunt veel meer aan.

Bij de ene mens is het juist door de 'professionele'' arbeidsrelatie en afstand makkelijker om op het werk goed in je vel te voelen, maar voor anderen juist daardoor ingewikkelder. 

Een teken aan de wand als mensen minder energie hebben, tegenzin bij activiteiten ervaren en het niet (meer) kunnen afstemmen op of open kunnnen communiceren / in contact kunnen treden met anderen. In January start de Training in Utrecht Find your Inner Force download brochure en de introductie info-avond is binnekort online. Aanmelden viade meetup 

Soms is namelijk de drive die er altijd was weg en spelen de vragen op 'wat wil ik' en 'wat kan ik' en 'wat heeft het eigenlijk voor zin'? Bezieling, inspiratie, creativiteit zijn een bron van motivatie en geven energie en voldoening als u deze in kan zetten in uw dagelijkse leven.

Hoe meer bewust van deze basisprincipes, hoe plezieriger en meer ontspannen men in het leven kan staan en hoe prettiger ook voor de naaste kring.

Dit houdt automatisch in dat als de energie en het enthousiastme in dagelijkse leven afneemt, dit een signaal is wat u wel serieus moet nemen en aan herstel hiervan kunt gaan werken. Als u dit kunt erkennen is de volgende stap voor een orienterend gesprek om te kijken wat u nodig heeft voor ondersteuning.

Individuele aandacht aan uzelf in de vorm van geprekken of een training om de situatie en emoties te verwerken en weer bij de eigen kracht en motivatie te komen in gesprek, fysiek of online.  

Tarieven :

Vanaf €85,- /u incl. BTW Voor min. inkomen/uitkeringsituatie individ. afspraken mogelijk.
Consulten worden niet vergoed door de gemiddelde verzekering. In de praktijk blijkt dat u dit binnen een jaar terugverdiend zowel in beleving als in effect op uw ldenk/leefwijze. Over het algmeen duren de trajecten 2 - 6 mnd waar u uitgedaagd wordt zelf veel te doen.

Laatste wijziging 20-10-2020
Actueel

Meetup ''Feel your inner force''

Meetup ''Feel your inner force''

Dear reader,

Its been long time ago that I published any news here. This is an annoucement and an invitation for a meetup in june. Maybe the circumstances are changed since you subscribed to this group, but you are still probably sensitive emotional person with themes that you are ...Lees meer >>
Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Beste lezer en ingeschrevene in deze groep,

Deze groep had ik net voor de COVID uitbrak opgericht en eigenlijk geen regelmatige trainingssessies kunnen organiseren. Bij deze wil jullie nu uitnodigen na deze COVID periode op een nieuwe locatie in kanaleneiland. Bij deze wil ik jullie ook persoonlijk uitnodigen voor de ...Lees meer >>