hands-micheal-angelov4

 

Geïnspireerd door zijn interesse in mensen en persoonlijke groei in combinatie met loopbaan-ontwikkeling, heeft René van der Weerd zich onder de naam LimiTense zich verder gespecialiseerd in het verhogen van de effectiviteit (niet alleen Efficiency) van het functioneren o.a. communicatieprocessen, inzicht in eigen gedrag onderlinge interactie en samenwerking. Dit binnen zowel profit als non-profit, individueel en in groepen, zowel ouderen als jongeren, waarbij mensen zich kunnen verbinden in en met hun activiteiten zowel werk als privé. Vanaf 2005 ook succesvol actief met coachings- en (her-)plaatsingstrajecten voor de oudere, maar ook jongere medewerkers, jong volwassenen en kinderen op gebied van zeer praktisch gerichte Psycho-fysieke trainingen weerbaarheid (Rots & Water) en nemen van eigernaarschap in het leven (werk & prive). 

LimiTense richt zicht op het bewustzijn van de eigen houding, ook binnen groepsdynamieken, reacties en drijfveren in combinatie met de focus op de (bedrijfs-)doelstellingen. Dit maakt dat op constructieve wijze aan een duurzame verbinding kan worden (samen-)gewerkt. Oprecht contact in het nu in plaats van het toepassen van "trucjes" en maniertjes. Vermijding en comfortgevoel (zone) uit gemak maakt in de praktijk geen geluk!

De visie van LimiTense is dat er binnen elke situatie er sprake is van eigen keuzemogelijkheden en gelegenheid tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Die moet dan wel gefaciliteerd worden binnen het uitvoeren van elke functie. 

Echter elke keuze heeft ook altijd bijbehorende consequenties. 

LimiTense bestaat sinds 1996 en heeft als rode draad in de bedrijfsactiviteiten training, advies en individuele begeleiding om bij je kracht te kunnen komen en blijven bij alles wat je doet in je leven. Privé en in je werk. Je onbenutte potentieel zelf te zien en werkelijk elke dag verder ont-wikkelen.

In 1995 opgericht door René van der Weerd, destijds 8 jaar werkzaam in technische commerciele functies succesvol door persoonlijke en doelgerichte communicatie met zakelijke relaties en collega's. 


laatste wijziging 9-1-2020