limitense-banner-new

Geïnspireerd door zijn interesse in mensen en persoonlijke groei in combinatie met loopbaan-ontwikkeling, heeft René van der Weerd zich onder de naam LimiTense verder gespecialiseerd. Hij zet in op het verhogen van de effectiviteit (niet alleen Efficiency) van het functioneren o.a. voor wat betreft communicatieprocessen, inzicht in eigen gedrag, onderlinge interactie en samenwerking. Dit binnen zowel profit als non-profit organisaties, individueel en in groepen, zowel ouderen als jongeren, waarbij mensen zich kunnen verbinden in en met hun activiteiten zowel werk als privé. Vanaf 2005 is LimiTense ook succesvol actief met coachings- en (her-)plaatsingstrajecten voor de oudere, maar ook jongere medewerkers, jong volwassenen en kinderen op gebied van zeer praktisch gerichte Psycho-fysieke trainingen weerbaarheid (Rots & Water) en creëren van eigenaarschap in het leven (werk & prive). 

LimiTense richt zicht op het bewustzijn van de eigen houding, ook binnen groepsdynamieken, reacties en drijfveren in combinatie met de focus op de (bedrijfs-)doelstellingen. Dit maakt dat op constructieve wijze aan een duurzame verbinding kan worden (samen-)gewerkt. Oprecht contact in het nu in plaats van het toepassen van "trucjes" en maniertjes. Vermijding en comfortgevoel (zone) uit gemak maakt in de praktijk geen geluk!


De visie van LimiTense is dat er binnen elke situatie sprake is van eigen keuzemogelijkheden en gelegenheid tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Die moet dan wel gefaciliteerd worden binnen het uitvoeren van elke functie. 

Echter elke keuze heeft ook altijd bijbehorende consequenties. 

LimiTense bestaat sinds 1996 en heeft als rode draad in de bedrijfsactiviteiten: training, advies en individuele begeleiding om bij je kracht te kunnen komen en blijven bij alles wat je doet in je leven. Privé en in het werk. Je onbenutte potentieel zelf te zien en werkelijk elke dag verder ont-wikkelen.

In 1995 is LimiTense opgericht door René van der Weerd, destijds 8 jaar werkzaam in technische commerciële functies en succesvol door persoonlijke en doelgerichte communicatie met zakelijke relaties en collega's. 


laatste wijziging 05-05-2024
Actueel

Meetup ''Feel your inner force''

Meetup ''Feel your inner force''

Dear reader,

Its been long time ago that I published any news here. This is an annoucement and an invitation for a meetup in june. Maybe the circumstances are changed since you subscribed to this group, but you are still probably sensitive emotional person with themes that you are ...Lees meer >>
Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Beste lezer en ingeschrevene in deze groep,

Deze groep had ik net voor de COVID uitbrak opgericht en eigenlijk geen regelmatige trainingssessies kunnen organiseren. Bij deze wil jullie nu uitnodigen na deze COVID periode op een nieuwe locatie in kanaleneiland. Bij deze wil ik jullie ook persoonlijk uitnodigen voor de ...Lees meer >>