limitense-banner-new

Wat heeft u aan LimiTense?

Voor jou als medewerker:
Aangenamer ontspannender en daardoor effectiever in je werk en privé, door bewuster keuzes te kunnen maken die dichter bij je zelf staan. Ondanks dat veel processen op efficiëntie zijn gericht, maakt dit het menselijk handelen niet per se effectief, omdat het zelfstandig nadenken en betrokkenheid vaak zelfs verminderd. Dat geldt natuurlijk voor onpersoonlijke computers en autmotiseringsprocessen, maar daar kunnen mensen zich nu net van onderscheiden. Door o.a. institutionalisering en regels vanuit negatieve benadering (er is iets misgegaan) raken we soms de zelfstandigheid en het eigenaarschap van het eigen werk/ leef proces kwijt. En ook het werkplezier en de creativiteit die plaats hebben gemaakt voor routinematig handelen zonder blij & enthousiast gevoel.

LimiTense heeft een out-of the box benadering en niet-standaard aanpak van begeleidingstrajecten en is gericht op jouw specifieke situatie, systeem (gezin of organisatie en (levens-)thema's die momenteel spelen). Kernpunten blijven de werkpunten die jij definieert waar je last van hebt, mee zit en aan wilt werken! Dus niet wat anderen van je vinden, zeggen en/of oordelen, al raken die waarschijnlijk zeker wel aan je pijnpunten.
 

Onderzoek en vergroot je wereld (Step out of your bubble en comfortzone) !
Effectiviteit en werkplezier kunnen in werken verenigd worden door juiste inzet, training & begeleiding en vakinhoudelijke kwaliteit! Inspiratie, pro-activerend en motiverend!

Belangrijk is dat het personeelsbeleid van het bedrijf duidelijk is en ook binnen onze trainingen en begeleiding kan worden meegenomen. LimiTense zal actief meewerken aan het ontmantelen van destructieve en beperkende strategieën die ontwikkelingen en motivatie of anderen geweld aan doen.

Duurzame aanpak: bij de oorzaak en bron aanpakken en zeker niet alleen symptoombestrijding. Dus destructieve ego-strategieën, machtsspelletjes zullen daar waar aan de orde blootgelegd en ontwapend worden. 

Voor organisaties: wij zijn betrokken bij uw Succesvolle aanpak! Uw relaties zijn dan bij wijze van spreke ook ''onze'' relaties!
Vaak is de situatie niet optimaal door een combinatie van een aantal factoren zoals de historie, familiesysteem, cultuur, gewijzigde werkzaamheden en/of bedrijfsvoering, verschuivingen in functies/rollen of omdat er door ziekte of ongeval beperkte mogelijkheden zijn of er een mismatch tussen persoonlijkheden in het team ligt.

Authenticiteit, eerlijkheid, oprechtheid en heldere communicatie vanuit vertrouwen in plaats van mistige (paniek-) strategieën en gebrek aan openheid: daar staat LimiTense voor. Geen vermijding maar aanpakken! De crisis heeft bij veel organisaties angst, wantrouwen en in-efficientie veroorzaakt en daardoor ook de mogelijkheid tot reflectie, bewustzijn en groei van inzichten omdat er een concrete aanleiding is tot veranderingen.

Communicatieprocessen zijn belangrijk voor het realiseren van uw organisatiedoelstellingen en dienen dan ook in een lijn te liggen met uw visie en beleid. Leeft dit beleid en uw visie nu ook bij iedereen binnen uw bedrijf? En heeft u helder wat uw persoonlijke beleving en waarden zijn en komen die tot uiting?


laatste wijziging 05-05-2024
Actueel

Meetup ''Feel your inner force''

Meetup ''Feel your inner force''

Dear reader,

Its been long time ago that I published any news here. This is an annoucement and an invitation for a meetup in june. Maybe the circumstances are changed since you subscribed to this group, but you are still probably sensitive emotional person with themes that you are ...Lees meer >>
Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Meetup Empowerment Weerbaarheid Utrecht

Beste lezer en ingeschrevene in deze groep,

Deze groep had ik net voor de COVID uitbrak opgericht en eigenlijk geen regelmatige trainingssessies kunnen organiseren. Bij deze wil jullie nu uitnodigen na deze COVID periode op een nieuwe locatie in kanaleneiland. Bij deze wil ik jullie ook persoonlijk uitnodigen voor de ...Lees meer >>