PA261491sn-cat2

 

WEERBAARHEIDSTRAINING    binnenkort weer te Utrecht van start

Actieve en leuke Oefeningen die je helpen in zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Zie folder  

of meetup https://www.meetup.com/nl-NL/Empowerment-Weerbaarheid-UtrechtOvervecht/

Per 1 september 2022 zijn we weer landelijk fysiek inplanbaar en houden kantoor in Utrecht, tot de tijd dat we alleen online advies en begeleiding doen. Dat houdt in dat u ons gewoon kunt bellen voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. U hoeft niets met of van mij en krijgt feedback op het gesprek en mijn wijze van reflectie: Ervaar gewoon hoe het u bevalt !

Kernthema van alle trajecten en trainingen : Zelf regie over je leven leren nemen met alle kwaliteiten (en gebreken) die je hebt, zonder de energie te verliezen in destructieve systemen en patronen. 

Ik gebruik zelf nu de term aandachtsvolle begeleiding (wat tegenwoordig weer met het modewoord Mindfullness heet). Maar ''whats in a name?!'' In 2015 is het woord Coaching uit de naam geschrapt. Deze term is sinds mijn start 23 jaar geleden behoorlijk gedevalueerd.

Belangrijk is dat ik je zal blijven uitdagen meer uit je leven te halen en de kwaliteit van leven (dus ook prive & werk) te vergroten en jezelf verder persoonlijk te ontwikkelen. 

Overige trainingen & begeleiding : Introductie Gamification met inzet van technologie meer fun, plezier en energie in je werk en vrije tijd besteding is de vraag hoe hou je dan je energieniveau op niveau?

Baanzoekend?! 

- Net-werk een job ! Sollicitatie begeleiding, training  & advies

Development means: loosing ''old rusty'' habits and assumptions and finding joy and happiness within and with yourself! this training course Find your Inner Force starts  October in Utrecht (dates changed!), when there are at least 6 participants. Download Folder (pdf)


- Reintegratie & outplacementbegeleiding en advies na ziekte of lange arbeidsloze periode

- Outplacementbegeleiding : bevrijding van vastzittende, uitzichtloze ontwikkelingsbeperkende    werksituaties 

- Individuele begleiding ter vergroting van het (werk-)plezier en beleving

Klantvriendelijkheids trajecten: 

  • 'mistory guest 'bezoeken
  • Concrete en leuke teamsessies die direct plezier, in- en omzet verhogen
  • klantraadpleging (direct in interview, niet met invullijstjes)
  • Klantvriendelijkheidstest voor personeel, inclusief persoonlijk vraaggesprek
  • Training klantbehandeling in 1 dagdeel, waarin alle geconstateerde aandachtspunten worden meegenomen, en het beleid van uw zaak mbt klantbenadering natuurlijk ook.

Extra's :

  • training klachtafhandeling & conflicthantering
  • Gamification om met uw bestaande personeel op leuke manier hogere betrokkenheid en  meer werkplezier te creeren. Gerichte teambuilding in het werk (niet op de hei!). 
  • individuele coaching ''on the job''
  • evaluatie bijeenkomsten na.v. gemaakte doelstellingen

Laatste wijziging : 24-8-2022